The Listener… sezonul 2

28 aprilie 2011 at 23:40

The Listener‘ este o drama canadiana supranaturala, filmata în Toronto, despre un paramedic tanar pe nume Toby Logan (Craig Olejnik), cu posibilitatea de a asculta gandurile oamenilor cele mai intime. Debutul serialului ‘The Listener’ a avut loc pe 3 Iunie 2009, la postul de televiziune canadian CTV, iar in America dupa o zi (celei din Canada) la postul NBC. Din cauza ratingului slab avut in America, cei de la NBC au hotarat sa renunte la serial. Astfel ca, s-a hotarat ca sezonul 2 sa fie difuzat doar in Canada. Producţia pentru al doilea sezon a început în septembrie 2010, astfel ca difuzarea la TV, a fost programata pentru inceputul lunii februarie 2011. Primul episod din al doilea sezon a fos t difuzat marti, 8 februarie la CTV.

The listener S1The Listener – Sezonul 1 (2009)

Toby este un paramedic de 28 de ani, care nu si-a cunoscut tatal si care a crescut in familii adoptive. Pana in prezent, Toby a pastrat abilitatea sa de a asculta gandurile oamenilor un secret si singurul care stie este vechiul sau consilier si confident, Dr. Ray Mercer (Colm Feore). In timp ce el traverseaza orasul Toronto in ambulanta, cu partenerul sau Osman „Oz” Bey (Enis Esmer), Toby ii ajuta pe oameni in situatii de criza iar intre timp incearca sa se impace cu propriul trecut. Cu ajutorul detectivului Charlie Marks (Lisa Marcos) si prietena sa Olivia Fawcett (Mylène Dinh-Robic), un medic ER, Toby isi da seama ca darul lui poate servi pentru a ajuta alti oameni. The listener S1a

The Listener – Sezonul doi (2011)

Toby are acum 30 de ani si a ajuns sa se impace cu faptul ca este deosebit si ca puterile sale telepatice pot sa-i ajute pe cei din jurul lui. Dupa asistarea la un caz sub acoperire investigat de catre Biroul de Investigatii Integrate (o unitate specială de catre politia canadiana ‘Royal Mounted’ ), Toby arata darul sau Sergentului Michelle McCluskey (Lauren Lee Smith). In ciuda scepticismului ei initial, ea isi da seama ca abilitatile speciale ale lui Toby ar putea fi arma secreta a echipei ei. Deci, in paralel cu munca de paramedic al lui Toby, alaturi de el se alatura şi alţi membri ai IIB (Biroul de Investigatii Integrate) pentru a ajuta la rezolvarea unora dintre cele mai dificile cazuri, variind de la omucideri la cazuri suspecte de arme. Dar pretul platit de Toby pentru un astfel de cadou, sunt efectele emotionale si fizice. El va fi ajutat de vechea sa prietena, Dr. Olivia Fawcett.

the-listener-sezonul-2 Pentru cei interesati, puteti urmari online episoadele serialului ‘The Listener’ la adresa ‘seriale-file.info‘. Probabil ca puteti urmari serialul si pe alte site-uri, dar aici am vazut ca pot fi vizionate toate episoadele cu subtitrare, inclusiv episodul 10 (ultimul) din sezonul 2. Deci… Vizionare Placuta!