Cele mai bune seriale SF…

16 ianuarie 2009 at 15:03

Best SF serials ever… adica cele mai bune seriale SF vizionate de catre mine, cu sufletul la gura si savurate episod cu episod, pana la ultimul.

Cele mai bune seriale SF:

1. Taken (2002) – sau cum i se mai zice pe la noi „Istoria lumii vazuta de Steven Spielberg”.

TAKEN - Istoria lumii dupa Steven Spielberg

TAKEN – Istoria lumii dupa Steven Spielberg

Super povestea (ideea), super efectele, super actorii. Am savurat fiecare episod, fiecare minut, fiecare secunda, pana la ultimul episod. A fost ca si cum m-as uita la un film artistic, dar mult mai lung. O adevarata delectare pentru ochi.

2. Firefly (2005)-  dupa care s-a facut filmul „Serenity”

firefly

Firefly

Aici gasesti: comedie, drama, western, actiune si SF. De toate. Plus coloana sonora de la inceputul fiecarui episod… bestiala. Pacat ca a avut un destin scurt. A fost difuzat pe canalul Fox si dupa 11 episoade a fost anulat, datorita ratingurilor mici. Pacat…

3. BattleStar Gallactica (2003) –  serial care ruleaza si in ziua de azi.

battlestar-galactica2

BattleStar Gallactica

Un adevarat serial SF, in adevaratul sens al cuvantului. E super povestea dar… daca pierzi un episod, risti sa pierzi firul povestii si atunci nu mai devine asa de interesant… Am urmarit primele sezoane cu intensitate, dar dupa un timp i-am pierdut firul si m-am lasat de meserie. Pacat…  filmul e cat se poate de interesant.

4. The Lost Room (2006)  – sau cum i se mai spune pe la noi „Camera disparuta”

lost-room

The Lost Room

Ce are? … Are: actiune, suspans, fantezie, originalitate. Este o mini serie avand 3 parti, a cate 90 minute. Decat lung si plictisitor, mai bine scurt si interesant.

Alte seriale SF interesante:

– The 4400, Jericho, The outher limits, Star Trek, The dead zone, Stargate…

44004

The 4400

jericho3

Jericho

outher-limits

The Outher Limits

star_trek

Star Trek

dead-zone

The Dead Zone

PS. Mai sunt si alte seriale SF care fie nu imi aduc acum aminte de ele, fie nu mi-au placut mie personal. Nu va place topul? De parca imi pasa…