Reparatie telefon HUAWEI – RDS

17 februarie 2009 at 22:32

In urma cu un an, mai exact pe data de 6 martie 2008, cineva apropiat, a primit de la RDS-RCS, un telefon mobil HUAWEI… ceva oferta cu minute.

Telefon Huawei

Telefon Huawei

Ca scria mare pe ele ‘MADE IN CHINA’… a observat; ca nu era de capul lui (a telefonului) cine stie ce… a observat si asta. Dar in fine… daca a fost pe gratis, de ce nu.

Cutie telefon Huawei

Cutie telefon Huawei

Dupa 6 luni de butonat si convorbiri cu telefonul minune, i se strica ecranul. Ce s-a intamplat? Pai nu se vedea nimic pe ecran. Repornit, stins, repornit telefonul… si tot nu se vedea nimic pe ecran.

In 10 Septembrie 2008, merge la departamentul Servicii din Oradea, al RDS-RCS si le arata ca e stricat. I se spune ca va fi trimis la reparat in Bucuresti (ca acolo se fac reparatiile) si ca in maxim o luna (adica 30 de zile) va primi telefonul.

Dupa o luna si ceva, aproape 2 luni, cum vede ca nu suna nimeni legat de telefon,  merge iar la departamentul Service (din Oradea, al RDS-RCS) si intreba de telefon. Persoana de acolo, se ratoieste ca de ce nu are rabdare, ca va fi cautat la telefon cand va veni telefonul reparat de la Bucuresti.

Bun… si de atunci si pana in 16 februari 2009 (adica 5 luni) nu s-a mai auzit nimic de telefonul minune. Atunci a sunat cineva si a anuntat ca se poate merge la Service-ul din Oradea pentru a se ridica telefonul. Cum ca ar fi reparat… cica. Pai in 5 luni ar fi putut sa faca 100 telefoane de la zero si tot nu dura asa mult.

Facturi RDS-RCS

Contract RDS-RCS

(Deoarece nu era relevant in cazul de fata numele persoanei si datele personale, acelea au fost acoperite cu o banda alba).

Asa ca pe data de 17 februarie 2009, a fost recuperat si telefonul minune. Intrebarea de pe buzele tuturor este: ‘Oare cat va tine?‘, ‘Oare dupa cat timp se va strica iar?‘.

Romania… dulce Romania!

PS.

Si din cate am mai auzit si din alte parti si altii s-au plans de ele, cum ca au tot felul de probleme… (plus vesnica problema cu ecranul).