Oradea – Sacuieni – Marghita

29 aprilie 2009 at 23:30

In articolul: ‘Drumuri: europene, nationale, judetene???‘, am precizat ca: ‘in anul 2009 este o adevarata aventura sa mergi de la Oradea la Marghita (fie pe la Salard, fie pe la Sacuieni)‘.

Drum Salard - Drum Sacuieni

Drum Salard – Drum Sacuieni

Dupa cum am aratat (cu poze) si in articol, drumul Oradea – Salard – Marghita este o adevarata catastrofa. Asa ca, daca tot am avut iar drum pana la Marghita, am zis sa mergem si pe la Sacuieni, sa vedem cum mai e si pe acolo. Ca doar am mai fost si ne-am lamurit cum e, dar am zis sa mergem (eu si sotia) pe acolo, ca cine stie… poate au mai peticit cei de la ‘Drumuri‘, ceva pe el.

Ei bine… surpriza!!! De stricat, drumul a fost stricat, dar fiind drum european si nu judetean (cum e cel de la Salard), baietii de la ‘Drumuri si Poduri’, au facut un bine si au peticit gropile mai mari. Ca doar mai nou, au inceput sa apara adevarate gropi in placile acelea mari de beton, pe care ei le-au acoperit in urma cu 2-3 ani, cu un strat subtire de asfalt. Macar aici sunt gropi, ca dincolo sunt adevarate cratere.

Oradea Sacuieni

Oradea Sacuieni

Nu e drumul european chiar cum ar trebui, dar macar se mai lucreaza la el si nu te trezesti cu cei de pe contrasens pe banda ta din cauza gropilor. Yeee!

Drum Oradea Sacuieni

Drum Oradea Sacuieni

Deci, daca vrei sa mergi de la Oradea la Marghita, deocamdata e bine sa mergi pe la Sacuieni. Deocamdata… ca la ce trafic este pe ‘drumul european‘, nu stiu cat vor tine peticile acelea.

Asta a fost vestea buna… (ca e bun drumul de la Oradea la Sacuieni). Vestea proasta este ca… la drumul de la Sacuieni la Marghita (cam 20 km) nu prea s-a lucrat. Nu e dezastru drumul, dar mai sunt zone unde apar cateva gropi urate, care nu ar strica daca le-ar mai petici/repara cineva. Dar cum nu prea e circulat pe acolo, poti sa faci slalom, sa mergi pe mijlocul drumului, sa mergi pe contrasens… ca sa le eviti.

Drum Sacuieni Marghita

Drum Sacuieni Marghita

Concluzie: drum Oradea – Salard – Marghita = DEZASTRU, drumul Oradea – Sacuieni – Marghita = ACCEPTABIL.

Partea ciudata, este ca… pe tot drumul european: Oradea – Sacuieni, din 500 in 500 de metri am dat peste un semn ciudat…

 

Semn Drum European Bihor

Semn Drum European Bihor

Hmmm! O fi de la ‘Ministerul Transporturilor si Gospodaririi Drumurilor‘? O fi de la ‘Uniunea Europeana‘? O fi de la ‘Extraterestrii’?… Daca stie cineva, sa ne scrie si noua aici, ca sa stim si noi!!!

Galerie Foto - Drumuri Bihor

Galerie Foto – Drumuri Bihor