Nebuni, in miez de noapte

16 septembrie 2010 at 23:41

Exista doua feluri de oameni: cuminti (carora nu le place sa iasa in evidenta) si cei rai (care ar face orice ca sa iasa in evidenta). Ei bine, eu nu am un vecin rau, ci un vecin ‘tacanit rau’.  De ce? Pai, asteapta seara sa adoarma toata lumea, iar dupa ora 12:00 noaptea, incepe sa faca raliu pe strada din fata blocului meu… nu raliu in cartier, nu raliu pe strazi… nuuu! El face raliu pe strada din fata blocului meu! Multi nebuni pe lumea asta!

Pentru inceput, apare cu jaful/harbul/panarama aia de masina (care apare doar noaptea, deoarece eu ziua nu o vad prin cartier), dupa care face incalzirea motorului (vreo 10-15 minute). Si dai, si tureaz-o, si ambaleaz-o… Timp in care, cred ca si mortii se trezesc din somn la ce galagie face. Dupa un timp, isi face curaj si incearca sa iasa din parcare. Dar cum masina e cam batrana si rablagita, tipul e nevoit sa ambaleze masina si mai tare. Si iar dai, si iar tureaz-o, si iar ambaleaz-o… Astfel ca, in timpul in care eu as merge pana la Marghita si inapoi, el reuseste sa parcurga 5 metri pe straduta, din fata blocului meu.

In cele din urma, dupa ce vede ca nu mai doarme absolut nimeni pe o raza de 2-3 strazi, se ia si pleaca pe jos acasa, fericit ca mai sunt si altii, nu numai el, care nu pot sa doarma noaptea. Romania… dulce Romania! Noapte buna!