Intersectia MORTII – update

11 septembrie 2009 at 08:52

Intersectia MORTIIupdate (septembrie 2009)

Dupa cum am mentionat in articolul ‘Intersectia MORTII”, sunt locuri unde orice ai face, necazurile tot revin. Astfel ca, in dimineata zilei de 09.09.09, in drum spre ‘work’, am asistat iar la o tamponare in Intersectia Mortii. Nu este un lucru tocmai placut.

Intersectia Mortii - nou accident

Intersectia Mortii – nou accident

Scurt istoric incident: pe str. Moldovei (dinspre Piata Rogerius) circula o Skoda Octavia. Odata trecuti de pod (intersectie str. Moldovei cu str. Lacul Rosu) i-a luat in primire un tinerel cu un Audi. In partea dreapta de la Skoda statea fata soferului. Din cate am vazut eu, si-a rupt mana sau umarul si a tras o sperietura zdravana de nu se mai oprea din plans. A venit salvarea, s-a uitat la domnisoara accidentata sa vada ce si-a rupt si… mai departe mai stiu ca a trebuit sa merg la lucru, ca se facuse destul de tarziu.

Ambulanta

Ambulanta

Ca o paranteza: am observat de mai multe ori ca majoritatea soferilor tineri, odata ce trec la masini de renume (gen BMW, Audi,…) nu mai stiu regulile de circulatie si ca pentru ei nu mai exista legi. Legile sunt pentru astia amarati cu Opel, Dacie, Fiat, Ford.

De ceva vreme am observat ca in intersectie au schimbat semnul din ‘‘Cedeaza Trecerea” in ”STOP”. Dar degeaba. Smecherii tot smecheri. Ca doar nu o sa stea ei la Cedeaza trecerea sau Stop. Cred ca si daca ar fi semafor in intersectie, tot ar fi accidente. O fi de vina locul ca e blestemat? O fi de vina romanul ca e vesnic grabit? Hmm! Eu stiu… voi stiti?

Stop_Politia

Stop_Politia

Sfat util: o fi scump CASCO, dar la cum s-a ajuns sa se circule la noi, nu strica sa fie facut. O zic din proprie experienta!