Free SMS Romania

27 martie 2008 at 14:16


Era odata… o perioadă cand găseai pe net câte site-uri de trimis sms vroiai. Ce vremuri… Dar cum tot ce e bun ţine puţin, s-au dus şi vremurile alea. Acum dacă vrei să trimiţi (ca tot românul) sms-uri de pe net, trebuie: fie să plăteşti… fie să plăteşti… Şi cum românii nu au bani pentru prostii, trebuie să căutăm tot site-uri cu sms+uri gratuite.Aşa că după lungi căutari, am dat de un nou site (romanesc), care încă mai rezistă la invazia doritorilor de trimis sms (români). Ideea e că se pot trimite doar două (2) sms-uri. Dar cum tot românul are o groază de numere de telefon (şi pe Orange şi pe Vodafone şi pe Cosmote şi de la lucru şi de la…) până la urmă se ajunge la o mulţime de sms-uri trimise zilnic.

Site-ul este: http://freesms.apropo.ro/.  Trebuie înregistrare… dar cum şi fără înregistrare şi cu sms-uri gratuite nu se poate… să vă mulţumiţi cu ce aveţi.

Free SMS Romania

PS: Acesta articol nu se vrea a fi o reclama la site-ul respectiv, ci vine in ajutorul celor care, de mult nu au mai reusit sa trimita sms-uri gratuite de pe net.