1 Decembrie – Ziua României?

1 decembrie 2008 at 16:47
1 DECEMBRIE... hmmm

1 DECEMBRIE... hmmm

Azi e „1 Decembrie – Ziua Romaniei”, ziua in care, in mod normal ar trebui sa te bucuri, sa te simti mandru ca esti roman… si cand colo, ce face un ROMAN?

Pai se bucura, dar nu pentru faptul ca e ROMAN, ci pentru faptul ca are zi libera (care are… ca sunt multi care nu au… stiu ei care), zi in care mai poate face un alta. Adica: ba sa bata covoarele si sa faca curat (ca doar vine Craciunul), ba sa rezolve unele probleme pe care le-a tot amanat… Ideea este ca tot e buna si ZIUA asta a ROMANIEI la ceva.

La o stire de la TV, era vorba de niste mineri, care erau bucurosi ca „tara” i-a bagat in somaj si le-a spulberat toate visele, deoarece atunci nu mergeau in Spania si nu mai aveau ocazia sa se realizeze, sa faca ceva pentru ei si pentru cei dragi lor. Dragut! Ce sa zic!

Ei se agita cu alegerile lor uninominale (asa nu or sa mai fure cate unul, ci or sa fure in grup) iar lumea merge in strainatate unul cate unul. In urma cu o zi a plecat mama, iar maine va merge cumnatul in Italia. Bravo lor… sa mearga, decat sa stea pe aici, mai bine iti faci un rost pe acolo. O fi si la ei recesiune, o fi si la ei tot mai greu, dar tot nu e ca si la noi. Si pana se mai poate, de ce nu… ca doar asa zic si „ei” cand fura… „pai pana se mai poate… de ce nu!”.

Asa ca… „LA MULTI ANI!” ROMANE si asteptam cu drag zilele libere de Craciun si Anul Nou ca sa continuam cu curatenia, cu facutul de mancare (multa, multa, multa mancare sa ne ajunga) si sa mancam ca porcii pana ne va veni rau!

Artificii

Artificii

PEACE!