Accident aviatic Oradea (Tiriac jr) – si presa locala Oradea

17 ianuarie 2009 at 00:33

Fiind in presa de multi, multi ani, sunt familiarizat cu protocoalele si birocratia din ‘sanul’ ei.

Dar sa incep cu inceputul… Am un prieten pasionat de avioane si de foto. Astfel ca el, cu fiecare ocazie merge la aeroportul din Oradea (si nu numai) si face poze (cu Nikon D60 + obiectiv 70-300 mm). Are chiar si legitimatie de la ‘Romanian Spotters‘ (Forumul pasionatilor de fotografie aeriana din Romania). Astfel ca, azi fiind la aeroport in momentul accidentului aviatic unde era Tiriac Junior si multi altii, a reusit sa faca mai multe poze cu avionul avariat. La intrebarea prietenului, daca pot sa-i intreb pe unii din presa locala ‘cu care ma mai stiu‘, daca au nevoie de poze de la accidentul aviatic, am fost cat se poate de sceptic. Am stiut ce il asteapta.

Facand mai multe poze, s-a hotarat sa mai dea din ele la unele publicatii. Primind unele oferte de la alte publicatii nationale, i s-a parut normal sa ceara si la cele locale unele mici donatii (drepturi de autor). Dar decat sa dea acolo o suma modica, pentru 1-2 poze pe care sa le publice in ziar, cei din presa locala Oradea, au preferat sa puna fie poze cu aeroportul de la o alta ocazie, fie poze facute cu ‘sapunierele’ unor reporteri (poze de toata jena), fie sa nu publice nici o poza.

Mai multe poze cu avionul, facute de prietenul in cauza, puteti sa le vedeti la adresa de mai jos…

http://romanian-spotters.forumer.ro/stiri-din-aviatie-f4/avion-iesit-de-pe-pista-la-oradea-t1223-40.htm

||

\/

ro-spotters

Romanian SPOTTERS

PS. Din pacate, situatii asemanatoare sunt la fel si in sanatate, invatamant, finante si care mai sunt pe acolo, nu numai in PRESA. Asta e Romania zilelor noastre… pacat.