Aparitie NFS UNDERCOVER

17 noiembrie 2008 at 14:19

Azi e o zi importanta din viata unui gamer.  De ce? Deoarece e ziua in care apare un nou episod din seria Need for Speed si anume NFS UNDERCOVER.

Noul NFS Undercover

Noul NFS Undercover

O fi mai bun, mai interesant, mai optimizat decat celelalte? Hmmm. Ca si seria Flat Out sau Burnout (PS3) tot nu o fi, dar macar mai avem si noi ceva prospatura de jucat. Dupa atata impuscat in Crysis Warhead, Far Cry 2, Quantum of Solace, Call of Duty World at War… parca ar merge si un racing. Sa vedem ce imbunatatiri au mai adus jocului cei de la EA Games. Ca tot aduc ei inbunatatiri la noile aparitii, dar tot putine sunt fata de altele.

Gameplay

Gameplay – NFS Undercover

Ca si ziua de 2 decembrie tot nu e ziua de azi, dar are si ea farmecul ei. De ce 2 decembrie? Deoarece atunci apare GTA IV, joc care rupe tot… inclusiv calculatorul care la multi dintre noi este mai invechit si poate nu va merge. Si atunci sa vezi tu blesteme si injuraturi si planuri de reimprospatare a sistemului. Pai sa apara GTA IV si tu sa nu te poti juca, ca placa veche isi da duhul la cerintele noi… cam nasoala treaba.

GTA IV - PC (aparitie 2 decembrie 2008)

GTA IV – PC (aparitie 2 decembrie 2008)

Dar pana la aparitia mult asteptat-ului GTA IV ne multumim si cu Undercover… plus ca promite un story interesant… zic ei…  O sa vedem…