Solutii pentru ‘plictiseala’ si ‘super plictiseala’

20 mai 2011 at 23:35

Pentru clipele cand va plictisiti si ati urmari ceva interesant, ceva comic, ceva care sa va omoare timpul… va ofer eu un pont.

Robotzi+WeekendS Pentru momentele cand va plictisiti, dar, asa pentru o perioada mai scurta, va propun sa urmariti scurtele episoade comice (2-3 min/episod) ale lui: Mo si Foca, adica ROBOTZI (da click pe poza de mai jos pentru a urmari episoadele).

RObotzi

Din cauza ca multi ‘binevoitori’ au luat episoadele de pe YouTube si le repostau ca si cum ar fi ale lor, vizionarea chiar si la HD 1080p se poate face doar pe site-ul celor de la CreativeMonkeyz, creatorii serialului. Or fi ele animatii, dar sunt super tari dialogurile celor doi roboti: Mo si Foca. Incercati macar 2-3 episoare, inainte sa va formati o parere (buna sau rea). Plus ca aproape saptamanal apare cate un nou episod. Bravo lor! Acum au ajuns la episodul 17 (Vocatie).

Iar pentru momentele cand va plictisiti foarte tare si aveti si destul timp la dispozitie, va propun sa urmariti aventurile unor studenti din Cluj. Serialul se numeste ‘Weekend Studentesc‘, iar episoadele (7-10 min/episod), sunt filmate chiar de catre ei (click pe poza de mai jos pentru a urmari episoadele).

WeekendStudentesc

Nu sunt ei super actori, dar sunt comici cu accentul lor ardelenesc si cu discutiile lor de ‘intelectuali’… „Nho, taci ma!”. Ei fac episoadele mai lent, dar le fac. Acum au ajuns la episodul 10 (Pascale).

La fel ca si la ‘Robotzi’, un sfat prietenesc… urmariti macar 2-3 episoade inainte sa va faceti o parere (buna sau rea).

WeekendStudentesc_Trupa