Free SMS RO – Octombrie 2009

27 octombrie 2009 at 00:43

Au fost: kyte.tv‘, ‘net2sms.ro‘, ‘wadja.com‘ si multe alte servicii de trimitere ‘FREE SMS‘, care au functionat o perioada. O perioada mai lunga sau mai scurta. Cat a rezistat fiecare. Apoi a venit perioada, cand nu se mai gasea nici un serviciu de trimitere sms gratis in Romania (cu sau fara inregistrare).

Ei bine… se pare ca avem un nou concurent… Moove.ro, care se incapataneaza sa ofere ‘SMS-uri Free‘ in Romania si pe deasupra si nelimitat (in cazul inregistrarii pe site).

Moove.ro

Moove.ro

Portalul este la inceput (varianta Beta) si de aceea cateodata sms-ul ajunge la destinatie, cateodata nu. Desi se zice ca se pot trimite sms-uri de 250 caractere, mesajele mai mari de 100 caractere, trimise de catre mine, nu au mai ajuns la destinatie. Mesajele scurte, de obicei functioneaza si functioneaza destul de repede. Cu cele mari e mai greu. De multe ori mesajele merg mai repede daca nu te inregistrezi decat daca le trimiti inregistrat… ‘strange‘!

MooveRO Inregistrare FreeSMS

MooveRO Inregistrare FreeSMS

In modul ‘Business‘, se pot trimite mesaje programate, 100 sms-uri gratuite zilnic, agenda telefonica si alte optiuni care oricum nu cred ca intereseaza pe nimeni… roman… :o)

MooveRO Inregistrare BussinesSMS

MooveRO Inregistrare BussinesSMS

Ca va rezista in timp, ca nu va rezista… cine stie! Oricum, intre timp ma mai gandesc daca renunt sau nu, la optiunea de 100 sms in retea cu 1,5 euro (orange). Ma mai gandesc… Pana atunci… ‘Traiasca FREE SMS-urile’.

PS. Se pare ca… MooveRO_Spam Daca ei zic… Probabil!