Dorinte… pentru MOS CRACIUN!

5 decembrie 2008 at 10:42

De perioada Craciunului toata lumea este innebunita dupa cadouri pentru cei dragi. De parca in restul anului e interzis sa dai un cadou celui drag. Oricum… ideea este ca fiecare ar vrea cate ceva pentru el. As vrea sa scrieti aici, cam ce ar vrea sa va aduca Mosul de Craciun. Nu ca as vorbi eu cu el, ca sa vi le aduca… (nu mi le aduce nici mie…) dar asa ca idee.

Cadouri...

Cadouri...

Uni vor Audi A4, altii IPhone, altii laptop… fiecare vrea cate ceva, fie pentru ei, fie pentru cei dragi. Eu de exemplu vreau un Laptop pentru sotia mea, iar pentru mine un Nikon D60 (are un prieten, unul nou spre vanzare).  Dar cum nu am fost cuminti tot anul, sigur nu o sa ni le aduca Mosu… Cine stie…

Si ca alta ordine de idei… sunt oameni care daca le place ceva atunci fac orice si obtin acel ceva. Altii in schimb se tot gandesc, se gandesc, se gandesc si apoi se razgandesc. De exemplu: un prieten avea aparat foto, dar a vazut ca a aparut Canon 450D, aparat pe care el il vroia. Nu a stat mult pe ganduri, si-a scos bani de la banca si l-a luat. Ideea e ca unii se imprumuta, altii scot de la banca, alti fac rate la leasing… dar pana la urma tot si le iau. Si de multe ori nu e chestiune de viata si de moarte, cum ca trebuie sa iau ceva neaparat ca nu pot fara acel ceva. De multe ori este vorba de un moft, de o dorinta, de o placere. Dar multi sunt pe ideea: de ce muncesc daca nu pot sa imi satisfac propriile placeri, viata e scurta… sa o traiesc la maxim, o viata am asa ca de ce sa nu le iau.

Sa cumpar? Sa nu cumpar?

Sa cumpar? Sa nu cumpar?

Sa scrieti aici daca sunteti genul care isi satisfac placerile sau care se gandesc inainte si pana la urma nu mai vor.