Cum trimiti 10 SMS-uri/zi gratuit in Romania!

22 ianuarie 2010 at 01:24

Dupa cum am mai spus si intr-un alt articol, „avem un nou concurent… care se incapataneaza‘ sa ofere ‘SMS-uri Free‘ in Romania”.

Daca in luna Octombrie 2009, serviciul era in stadiu ‘beta’ si se puteau trimite sms-uri gratuite nelimitat cu sau fara inregistrare, iar limita caracterelor era de 250, din luna Decembrie (mai exact: 24 Decembrie 2009) aflam de pe pagina lor de Twitter ca au „introdus o prima limitare (din pacate) la 10 mesaje (gratuite) pe zi – altfel se prajesc serverele, banda si karma :)”.

10 free sms / zi

10 free sms / zi

Plus ca, de acum trimiterea de sms-uri este posibila doar daca iti faci sau ai deja un cont la ei pe site. Inainte se putea trimite nelimitat, dar de mers nu prea mergea. Macar, acum se trimit doar 10 ‘free sms-uri’, dar astea merg sigur. Eu trimit de cateva zile si toate au ajuns la destinatie. Plus ca, avand cont, poti salvezi numerele favorite (ordonate alfabetic) in ‘Agenda‘ pentru a nu fi nevoit sa le inserezi de fiecare data.

Agenda telefonica

Agenda telefonica – Moove.ro

Atata doar ca… am o mica OBSERVATIE: limita caracterelor nu mai este de 250 ci de 140, iar cum la fiecare mesaj trimis va aparea la final textul „www.moove.ro”, textul care se poate trimite nu mai este de 140 ci doar de 125… astfel ca atunci cand trimiteti sms-uri in loc sa aveti la „Caractere ramase” = „0” (zero) , trebuie sa mai aveti cel putin 15. Ca scrieti sms-uri mai scurte si nu ajungeti pana la 15, asta e treaba voastra. Ideea este sa ramana loc si pentru denumirea siteului lor (sa nu scrieti toate cele 140 caractere). Altfel sms-ul nu mai ajunge la destinatie… ‘never, ever’!

Tot de pe pagina lor de Twitter am aflat ca, din 6 Ianuarie 2010 avem posibilitatea de a asculta „live Moove Radio – powered by Clandestino„. Nice! Daca tot trimiti sms-uri, poti sa asculti niste muzica intre timp.

Se pare ca baietii au planuri mari cu portalul lor. Pana una alta… spor la trimis sms-uri gratuite tuturor celor din Romania (10/zi/cont).