Balonul Orange la Oradea

4 octombrie 2010 at 19:54

„Vino la orice Orange shop sau Orange store din orasele in care va ajunge caravana noastra, completeaza talonul de participare pana vineri si in weekend poti admira orasul de sus. Un fotograf va surprinde in imagini aventura ta cu balonul, iar pozele le vei putea gasi in pagina Orange Romania de pe Facebook.” (orange.ro)

Cumperi cinci carti din Colectia „Jules Verne“ si vezi orasul de sus! „Adevărul” si „Orange” provoaca oradenii in aceasta saptamana la o experienta inedita deasupra orasului, in nacela balonului. (adevarul.ro)

Balonul Orange la Oradea

Caravana ‘5 saptamani in balon‘ organizata de Orange si Adevarul, a ajuns in 2-3 Octombrie 2010, in ultimele 2 orase: Oradea si Targu Mures. La Oradea a fost balonul negru in Parcul 1 Decembrie, iar la Targu Mures cel rosu la Cetatea Medievala. Celelalte orase pe unde a mai fost balonul, au fost: Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Bacău, Arad, Piatra Neamţ, Baia Mare, Suceava.

In Bihor, zonele de fotografiat cu balonul Orange au fost:

  • Suplacu de Barcau – Raul Barcau, muntii Plopis
  • Alesd – peisajele din zona
  • Marghita – vedere asupra orasului
  • Beius – Depresiunea Beius si monumentul Eroilor
  • Salonta – lacul Homorog

Eu nu am fost cu ‘Balonul Orange‘, dar banuiesc a a fost o experienta unica pentru castigatorii Orange si Adevarul. La Oradea am inteles ca din cauza vantului, balonul nu s-a ridicat foarte sus. Decat deloc, e bine si asa.

Fa si tu fotografii cat mai originale cu balonul Orange, posteaza-le apoi pewww.facebook.com/orangeromania şi convinge-ti prietenii sa le voteze. Aduna cat mai multe like-uri si poti fi unul dintre cei 3 caastigatori ai unui zbor liber cu balonul in weekendul 9-10 octombrie in apropiere de Bucuresti. Transportul pana la Bucuresti si inapoi este asigurat de Orange. (orange.ro)

 

PS. Sa nu uitati sa votati poza de pe Facebook… ca poate merg sa fac o plimbare cu balonul la Bucuresti. Yeeeeee!